Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ELLA verduisterend gordijn - met plooiband voor rails en roede

ELLA verduisterend gordijn - met plooiband voor rails en roede

€59,95 €24,95
op voorraad
Kant en klaar gordijn met plooiband
Verduisterend
Goede isolerende eigenschappen (licht, geluid, warmte)
In meerdere kleuren en beschikbaar
Extra soepele stof
Eenvoudig in onderhoud
1 werkdag
Beschrijving

ELLA by Sleep verduisterende gordijnen zijn zonwerend, maakt je kamer verduisterend, geeft een mooie uitstraling en volop privacy. De stof is soepel en de voor en achterkant hebben dezelfde afwerking en uitstraling.

Het gordijn is rondom omgezoomd en voorzien van een plooiband. De gordijnen zijn kant en klaar en kunnen direct aan een roede of stang gehangen worden of met gordijnhaken (niet meegeleverd) aan een railsysteem.

De gordijnstof produceren wij in eigen beheer/toezicht, is in 3 lagen geweven met een zeer hoge dichtheid (verduistering). Hierdoor blijft de stof soepel. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van coatings heeft de voor- en achterkant dezelfde uitstraling. Ook de mensen die van buiten naar binnen kijken zien mooie gordijnen voor de ramen hangen.

We geven je dan ook de beste prijs-kwaliteit en service. Mocht je onverhoopt niet volledig tevreden zijn, liever een andere kleur willen of je verrekend hebben in het aantal gordijnen dat je nodig hebt, helpen wij je altijd snel naar de situatie waarin je wel tevreden bent.

Het gordijn is beschikbaar in de maten:

 1. 144*180 cm.
 2. 288x180 cm. 
 3. 150x250 cm.
 4. 300x250 cm.

en in meerdere kleuren. Is een maat of kleur niet te selecteren dan is deze reeds uitverkocht/niet meer beschikbaar. Over het algemeen adviseren wij klanten een factor van 1.5 aan te houden om te bepalen hoeveel breedte aan gordijnen je nodig hebt ten opzichte van de breedte van het raam. Zo houd je ‘stof’ over voor een mooi vallende plooi en dat geeft net die extra uitstraling mee. Ben je gek van plooien neem dan als factor 2. Je krijgt dan een uitstraling als in een 5 sterren hotel.


Belangrijkste specificaties zijn:

 • Beste prijs-kwaliteit verhouding en meer dan uitstekende service staan wij garant voor
 • Verduisterend, zonwerend
 • De opgegeven maat is de stofmaat
 • Wasbaar op max. 40 °C, niet in de droogtrommel en strijken op stand 2
 • Materiaal: 3D laags geweven 100% polyester stof
 • Kwaliteit: A+++ ; 260 GSM
 • Ophangsysteem: Zowel Plooiband met pockets voor haken als verticale lussen voor roede/stang

De zoomband is zo gemaakt dat het gordijn kan worden opgehangen aan een roede , voorzien kan worden van korte haken en vlinder/plooihaken.

Met plooihaken (4-poot longneck)

Voor gebruik en onderhoud van deze gordijnen bekijk het informatieblad hier