Klantenservice

Heb je een vraag of opmerking ? Laat het ons weten, daar zijn wij voor!
Kijk rechts bij de FAQ's , misschien staat je vraag erbij. Vul anders het contactformulier in en je krijgt van ons snel - en inhoudelijk - een antwoord.

Neem contact op

FAQ

1. Een bestelling annuleren
1.1. Ik wil een bestelling annuleren, en nu ?

Tot 30 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt de bestelling annuleren.

Stuur ons een bericht aan [email protected] en vermeld uw bestelnummer.

Wij sturen u vervolgens de informatie om uw bestelling in goede orde aan ons te retourneren en hoe wij deze na ontvangst verwerken.

2. Bezorging
2.1. Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd ?

Als u overdag een bestelling plaats wordt deze doorgaans dezelfde dag verzonden (bestellingen geplaatst in het weekend of op nationale feestdagen, worden op de eerstvolgende werkdag verzonden). 

U wordt hierover per email geïnformeerd. Heeft u een account aangemaakt dan kunt u daarin ook de status van bezorging inzien.

In uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij calamiteiten, aanhoudende storingen en voorraad problemen, kan het 1 of 2 dagen langer duren. Hierover wordt u uiteraard direct per email geïnformeerd. 

Heeft u geen email met uw bestelbevestiging ontvangen kijk dan in de map 'spam' en/of 'reclame' van uw email programma. Ook daarin geen email van ons, stuur ons dan een email aan [email protected] Mogelijk is het door u opgegeven email adres toch niet correct (typefout).

 

2.2. Ik heb wel een email ontvangen met bezorginformatie maar nog niks ontvangen.

In de email die wij u gestuurd hebben staat een link waarmee u de huidige bezorgstatus kunt inzien. Bekijk deze. Het kan zijn dat u niet thuis was en de bestelling niet bij de buren afgegeven kon worden en het daarom bij een servicepunt in buurt is afgegeven. Daar kunt u het zelf afhalen. Houd als regel aan dat uw bestelling maximaal een week blijft liggen bij het servicepunt.

Neem anders contact met ons via de telefoon, email of contactpagina op de website.

Contactgegevens

shop_title
Adres Noorddammwerweg 13-J
Postcode 1424NV
Plaats DE KWAKEL
Land Nederland
Telefoon 020-3373117
E-mail [email protected]
KVK nummer 58015213
btw-nummer NL852835103B01
Bank NL35ABNA0401002101